Kotimainen parsa
Tuoretta kotimaista luomuparsaa
Viljelemme herkullista vihreää luomuparsaa maatilamme pellolla Hämeenkoskella. Kotimaisen parsan satokausi alkaa toukokuun lopulla ja kestää pari kolme viikkoa. Parsamme poimitaan joka päivä, joten se on varmasti tuoretta. Myymme parsaa satokaudella päivittäin suoraan luomutilaltamme, lähialueen REKO-myynneissä ja muutamissa Lahden alueen kaupoissa.
Tuoreen luomuparsamme voi syödä raakana, sitä ei tarvitse kuoria eikä leikata kuivia kantoja pois. Kotimainen ja tuore parsa maistuu raakana hennosti herneeltä.
Tuore luomuparsa ei kaipaa pitkää kypsennystä. Pari minuuttia pannulla riittää. Parsaa voi myös pakastaa tuoreena ihan sellaisenaan, jos haluat nauttia parsoista myös satokauden ulkopuolella. Blogistamme löydät parsakauraton ja parsapiirakan reseptit.



